Waarom
Web Brand Art
Creëer impact met kledingbedrukking

Van Concept tot Creatie

Heb je geen eigen ontwerp? Geen probleem! Ons team van creatieve professionals staat klaar om jouw ideeën te transformeren in opvallende designs. We bieden complete ondersteuning van conceptontwikkeling tot het eindproduct, zodat jouw visie naadloos wordt vertaald in indrukwekkende bedrukte kleding. Bij Web Brand Art leveren we kwalitatief textiel in zowel kleine als grote oplages, perfect afgestemd op jouw specifieke wensen.
Neem een kijk op ons portfolio op Instagram als voorproefje van de realisaties.

Verbreed Jouw Horizons ongeacht jouw sector

Ongeacht of het voor sport, horeca, of bedrijfskleding is, bij Web Brand Art voorzien we in al jouw textielbehoeften. Onze aanpak garandeert dat elk kledingstuk niet alleen aan de esthetische wensen voldoet, maar ook functioneel en duurzaam is. Dit maakt ons de ideale partner voor al jouw kledingbedrukkingsprojecten.

Niet zeker over de technieken? Raadpleeg onze gids voor verschillende textiel bedrukkingstechnieken en ontdek hoe Web Brand Art jouw unieke visie kan realiseren.

Raadpleeg onze gids
Jouw nieuwe dimensie met
Web Brand Art

Een nieuw niveau van creativiteit en kwaliteit

Veel bedrijven en organisaties stuiten op beperkingen met traditionele bedrukkingstechnieken die vaak leiden tot minder levendige kleuren en beperkte toepassingsmogelijkheden. Web Brand Art doorbreekt deze grenzen met onze superieure DTF-bedrukking. Deze techniek staat garant voor full-color afbeeldingen met uitzonderlijke precisie en helderheid, ideaal voor kleine oplages en complexe designs. Onze bedrukking is duurzaam en slijtvast, geschikt voor een breed scala aan textiel.

Web Brand Art in
een notendop
Klaar om te starten?

Ontdek hoe Web Brand Art jouw unieke visie kan realiseren met onze geavanceerde textielbedrukkingstechnieken. Zie zelf hoe wij de perfecte match voor jouw project kunnen zijn. Kies voor innovatie, kies voor kwaliteit, kies voor Web Brand Art, jouw lokale partner in Antwerpen.  

Waar creativiteit klantsucces ontmoet

Ook deze ondernemingen en enthousiaste startups hebben hun vertrouwen in WBA gesteld.

Klaar om
je merk
te laten
stralen?

Ben jij er klaar voor om je concurrentie voor te zijn met op maat gemaakte ontwerpen die opvallen? Plan vandaag nog je gratis consultatie! Wij helpen je met de cruciale stappen om je textielbedrukking naar een hoger niveau te tillen.

Webdesign - E-commerce

Lees meer

Website leasing

Lees meer

SEA - Search engine advertising

Lees meer

Social Media

Lees meer

Social media ads

Lees meer

Branding

Lees meer

Textielbedrukking

Lees meer

Content creatie

Lees meer

foto- en videografie

Lees meer

printmedia

Lees meer
1
Hoe lever ik mijn bestanden aan?

* Lever een sectorbestand in afzonderlijke lagen, op de daadwerkelijke grootte.
* Zorg voor een minimale resolutie van 300 dpi voor optimale afdrukkwaliteit.
* Verzend bestanden bij voorkeur via WeTransfer of uw eigen downloadsite, of als e-mailbijlage.

2
Wat is de kostprijs?

De totale kost wordt bepaald door de type textiel dat je kiest, grootte van de afbeelding en het aantal stuks. Uiteraard kan je bij ons terecht voor enkel bedrukking of textiel en bedrukking.

3
Mogelijkheden en -limieten

Voordat je jouw wensen kenbaar maakt en wij een aangepaste offerte voorstellen, is het essentieel om te begrijpen welke bedrukkingsposities op de kleding mogelijk zijn. Bij Web Brand Art kunnen we zowel de voor- als achterkant van T-shirts bedrukken tot een maximale grootte van 38 x 45 cm. Hoewel bedrukking over naden, dichtbij knopen, of nabij de kraag mogelijk is, houd er rekening mee dat de naden zichtbaar blijven en de afwerking kan beïnvloeden.